Flo’s glow

Over mij

 

Mijn naam is Gloria Nicasie woonachtig in Leeuwarden. Van jongs af aan heb ik van mijn oma en mijn moeder geleerd hoe te masseren op de traditionele Javaanse wijze. Deze droom ben ik inmiddels een aantal jaren geleden gaan oppakken door opleidingen/cursussen te volgen op het gebied van Beauty & Massage in België en Nederland. Deze heb ik met succes afgerond.

Ik ben op maandag, dinsdagavond & zaterdagochtend werkzaam binnen Pure Indulgence Beauty Studio te Leeuwarden. Met een team aan leuke collega`s zal ik naast de massage behandelingen ook andere behandelingen doen waaronder de IPL & Adipologie. 

Tijd inplannen voor ontspanning in Lichaam en Geest zijn zeker van belang. Wees bewuster over uw Yin en Yang.

De mens is té gehaast en té gestrest, en daarom is het een heerlijke uitkomst om regelmatig een ontspanning massage of simpelweg  “me time” in te plannen.

Ontspan met een anti-stress massage

Stap uit je comfortzone

Gun het jezelf gewoon een keer!

Wat mijn cliënten zeggen

Bij binnenkomst kreeg ik eerst een heerlijk kopje thee en Gloria liet mjn meteen op mijn gemak voelen. Eerst bespraken we wat voor soort massage bij mij zou passen. Tijdens de massage nam ze goed de tijd voor mij en merkte ik dat ze er wel echt verstand van heeft! Ik ben vaker terug gekomen en dat ga ik ook zeker doen!

Dian Dillema

Zeer prettige ervaring bij deze salon. Er wordt goed naar je wensen geluisterd en je wordt warm en hartelijk ontvangen. Ik ben zeer tevreden over het resultaat van mijn Henna Brows!


Jiska Doornewaard

Zeer prettige ervaring bij deze salon. Er wordt goed naar je wensen geluisterd en je wordt warm en hartelijk ontvangen. Ik ben zeer tevreden over het resultaat van mijn Henna Brows!

Jiska Doornewaard

FIjne massage gehad. Ze neemt de tijd voor je en geeft extra aandacht voor de spieren waar jij last hebt. Zeker een aanrader 🙂

Maarten de Vries

Voor een goede massage kan je hier terecht zij heeft kijk op je punten waar je problemen zijn en neemt er tijd voor een goed resultaat top.

Folkert de Graaff