Flo’s glow

Over mij

Mijn naam is Gloria Nicasie woonachtig in Leeuwarden. 

In mijn roots, de oosterse cultuur, is het heel gewoon om je regelmatig te laten masseren. Dit heb ik van mijn oma en mijn moeder geleerd; van generatie op generatie (zie foto`s ) op de traditionele Javaanse wijze. 

Mijn wens was om deze manier van masseren voort te zetten in mijn eigen salon. Deze droom ben ik inmiddels een aantal jaren geleden gaan oppakken door opleidingen/cursussen te volgen op het gebied van Beauty & Massage in België en Nederland. Deze heb ik met succes afgerond. Je blijven ontwikkelen blijft hoog bij mij in het vaandel staan:) 

Het is vast voor iedereen herkenbaar; het is moeilijk om in een druk leven, tijd te vinden voor jezelf.  Bij Flo`s Glow  Beauty | Massage kunt u dat zen moment inplannen.  De behandelingen die ik toepas in de salon zijn oa:  gezichtsbehandelingen, massages, wenkbrauwen & wimpers. Wat het ook mag zijn, je waant je even in een “rust” moment! Zo ervaren mijn klanten elke behandeling.

Tijd inplannen voor ontspanning in Lichaam en Geest zijn zeker van belang. Wees bewuster over uw Yin en Yang.

De mens is té gehaast en té gestrest, en daarom is het een heerlijke uitkomst om regelmatig een Ontspanning Massage, Facial Treatment, Karité Treatment, Lashes or Brows of simpelweg die “zen time” in te plannen noodzaak.

Ontspan met een anti-stress massage

Stap uit je comfortzone

Gun het jezelf gewoon een keer!

Wat mijn cliënten zeggen

Een hele fijne, ontspannen sfeer. Ik voel me altijd enorm op mijn gemak en dat helpt mij ontspannen. Gloria is heel professioneel en ik kom er graag!

Jiska

Fijne omgeving waar Gloria je snel op je gemak doet voelen. Ze verstaat haar vak goed; een heerlijke lichaamsmassage, waarbij ze op de juiste plekken meer druk toepast.

Marjan

Uitstekend, gezelig, professional. Beste gezicht behandeling dat Ik ooit gehad.

Anoniem

Ik zei het al: 1 massage bij Gloria voelt als 2 weken wellness vakantie. Van harte dank!

Alice

Superfijne massage. Zag na de behandeling gelijk resultaat; ontspannen lijf en ook in mijn gezicht te zien. Ik ga gelijk een nieuwe afspraak plannen!

Astrid