Flo's glow

Behandelingen

Algemene voorwaarden

De algemene voorwaarden gelden voor alle aangeboden diensten.
Lees deze door voordat u een afspraak maakt.

  • Flo’s Glow verleent GEEN erotische massages.
  • Bij medische klachten dient u te overleggen met uw behandelend arts of specialist alvorens u een massage ondergaat.

  • Door een afspraak te maken gaat u automatisch akkoord met onze voorwaarden.
  • U bent zelf verantwoordelijk voor de informatie en de juistheid die u tijdens het intake gesprek aan mij verstrekt, zodat ik de massage zo verantwoordelijk en veilig mogelijk kan uitvoeren.

  • Bent u verhinderd, dan is het noodzakelijk dit minimaal 48 uur van te voren aan te geven via mail, telefonisch, app of de online agenda.
  • Bij no-shows of té laat geannuleerde afspraken zijn wij genoodzaakt uw behandelkosten alsnog in rekening te brengen.
  • Flo’s Glow heeft het recht om een behandeling te annuleren indien er naar oordeel sprake is van een onhygiënische situatie. LET OP: Deze behandeling dient dan wel in rekening gebracht te worden.

Wenkbrauwen/ wimpers

Behandeling Prijs
Wenkbrauwen harsen / epileren – Module 1 12,50
Wenkbrauw verven & epileren / harsen – Module 2 17,95
Lash Volume Lifting ( LVL) 47,50
Lash Volume Lifting inclusief verven 55,00
Henna Brows inclusief shapen 30,00
Brow Lamination exclusief verven 47,50
Brow Lamination inclusief verven 55,00

Manicure

Behandeling Prijs
Manicure combinatie mét gel lak 41,00
Manicure losse behandeling 21,00

Sugar wax

Behandeling Prijs
Sugar wax – Module 1 ( Bovenlip / Wenkbrauwen / kin ) (15 min.) 15,00
Sugar wax – Module 2 ( Zijgezicht & Hals ) (20 min.) 20,00

Massages

Behandelingen Prijs
Hoofdpijn & Gezichtsmassage (30 min.)

Het doel van een hoofd- & gezichtsmassage is het afvoeren van de overtollige (mentale) energie uit het hoofd en het teruggeven van de aandacht en energie aan het lichaam. Bij het regelmatig ontvangen van een massage, merk je dat je beter “geaard” raakt en gemakkelijker kunt ontspannen.
32,50
Ayurvedische (Ontspanningsmassage) (90 min.)

Indonesische massage is een weldaad voor het lichaam en maakt deel uit van de Ayurveda. Wat is Ayurveda? Dit is een vorm van genezing die je laat kalmeren en doet herleven en verjongen. Het zorgt ook ervoor om het lichaam te ontgiften en zorgt dat je je rustiger en evenwichtiger zal voelen. Bij deze Indonesische massage wordt warme olie gebruikt en wordt stevige druk toegepast.
95,00
Bamboemassage (60 min.)

Bamboemassage is een ontspannende, doch stevige massage die door werkt op het hele lichaam, maar is tegelijkertijd ook stimulerend voor als je energie en kracht nodig hebt. De slechte bloedsomloop wordt op gang gebracht en dat helpt om giftige stoffen af te voeren en je lichaam in een betere conditie te brengen. Een combinatie van bamboe stokken en de aanraking van de handen zorgen er voor dat spierknopen, spanningen, stress en vermoeidheid verdwijnen, zodat de rust weer terug kan keren in het lichaam.
60,00
Body Cupping (45 min.)

Cupping therapie wordt therapeutisch ingezet om spanning in de spieren te verminderen, spierknopen te verminderen en voor de behandeling van het bindweefsel (fascia). Bovenop, en op de spier wordt het bindweefsel gestimuleerd door het vacuüm trekken van de cup. Hierdoor wordt het onderliggende (spier)gebied stevig doorbloed, waardoor afvalstoffen afgevoerd kunnen worden. Doordat de behandelde spier en huid goed doorbloed raken, wordt het voor het lichaam makkelijker om de afvalstoffen af te voeren en rimpels minder zichtbaar te maken.
60,00
Ontspannings Massage (60 min.)

Klassieke massage is een vorm van óf ontspannend of juist een activerende massage. Afhankelijk van de anamnese die vóór de behandeling nog wordt doorgenomen en van daaruit een behandelplan zal worden gemaakt.
60,00
Bindweefsel Massage (45 min.)

De specialiteit van bindweefsel massage is het masseren van het bindweefsel en de doorbloeding in de huid te stimuleren. Het bindweefsel heeft immers veel bijzondere functies die bijdragen aan onze gezondheid en schoonheid. Het bindweefsel bevat bloedvaten zodat afvalstoffen afgevoerd kunnen worden via het lymfestelsel. Ook vormt bindweefsel een grote rol in wondgenezing. Tenslotte bevat het collageen, elastische en reticulaire vezels, die zorgen voor elasticiteit, volume en stevigheid.
60,00
Nek-/ Schouder Massage (30 min.)

Een ontspannende Hoofd-, Nek- & Schouder massage waarbij de spanning op deze plekken verminderd wordt.
32,50
Karitè Massage (55 min.)

Karitè Massage is een effectieve manuele massagetechniek om significante verbetering van de huid te bereiken en die al na een sessie kan worden opgemerkt. De massage bevat verschillende fasen, waarbij ontspanningstechnieken, activering van het lymfestelsel in het gezicht en liftmanoeuvres en schedeldrukken worden gecombineerd. Het is raadzaam om de behandeling als kuur te nemen voor meer resultaat en een keer per week deze gezichtsmassage uit te laten voeren. Maar ook losse behandelingen zijn een uitkomst.
68,95

LeviSsime behandelingen

Behandeling Prijs
Basisbehandeling ( zonder massage) (45 min.) 55,95
Complete Aqua (droge/ vochtarme / Normale huid) Behandeling (60 min.) 65,95
Complete Armony ( vette/ gecombineerde/ onzuivere) Behandeling (60 min.) 65,95
Complete Delicate ( Gevoelige / Couperose / geïrriteerde / Rosacea huid) Behandeling (60 min.) 65,95
Acne Behandeling (60 min.) 69,95
Pure White 2 anti-pigment behandeling (60 min.) 68,95
White Diamond/ Longevity Liftende Behandeling (60 min.) 72,95
Mannen Behandeling (60 min.) 65,95